Ana Sayfa Fırsatlar 12.12.12’de %12 Kazandıran Fikirler

12.12.12’de %12 Kazandıran Fikirler

104

İndirimli Avantajlı Kampanyalı FırsatlarMadem ki bugün günlerden 12.12.12 ve bu hayatımız boyunca göreceğimiz son birbirinin tekrarı rakamlar olan tarih, şimdi acaba sonu 12 ile biten bir düzine Milli Piyango alıp büyük ikramiyeyi 12’den vurmayı mı denesek, yoksa rakamların büyüsüne kapılıp ilk önümüze çıkana evlenme mi teklif etsek diye düşünüyorsanız durun, önce bir nefeslenin.

Tabii ki “12” alkışlanası bir rakam. Her insanda 12 çift kaburga var. 12 burç var. Aya inen insan sayısı 12. Standart bir telefonda 12 tuş var (0-9-diyez-yıldız). Bilgisayar klavyesinde 12 fonksiyon tuşu var (F1den F12ye). İngilizlerde 12 peni 1 şilin, ayrıca 12 inç 1 ayak. Müzikte 1 oktav 12 perde. Futbolda 12nci adam var, baskette 12 Dev Adam… Ayrıca eğitimde yeni sistemimiz 4+4+4 var, 12 Havari var, 12 İmam var, Olimposta 12 Tanrı var, Herkül’ün 12 işi var, 12 Yuvarlak Masa Şövalyesi var, Avrupa bayrağında 12 yıldız var… (Dünkü Galatasaray yenilgisinin bile Mayaların işi olduğunu düşünenler var: Maçın sonucu 12 ama 1 ile 2nin arasında çizgi var.)

Sonuçta nereye baksak 12 var. Mesela biz Avantajix’e baktık, %12 para iadesi veren bir dolu teklif gördük. Yani nümerolojiden biraz kafayı kaldırıp “işe yarar bir 12” arayanlar için, buyrun günün en anlamlı “12”leri:

Günün En İşe Yarayan 12’leri:

12 beni ilgilendirmez diyenler için de şunlar var:

Dagishop’ta R8LN55V2T8N7 kupon kodu 100TL ve üzeri alışverişlerde %10 indirim veriyor. Üste Avantajix %7 daha veriyor.

Darty’de Aralık ayı boyunca geçerli DARTYINDIRIM5XA12 indirim kodu ile %5 anında indirim alın, üste de Avantajix %3,3 daha versin.

Bugün Mudo’da indirimsiz ürünlerde geçerli MDGO2013 indirim kuponu ile 100TL ve üzeri alışverişlerinizde anında 25TL indirim alın, üste Avantajix %6 daha versin.

Lidyana’da 200TL üzeri alışveriş yapanlara 50TL hediye var, üste Avantajix %8 daha veriyor.

Altıncı Cadde’de 12.12.12’ye özel %12 indirim kuponu: AC1212 120TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerli. Üste de Avantajix para iadesi var…

… Son olarak bugünün şansına Milli Piyango almayı düşünenler varsa, onlar için bir notumuz olacak: Piyango yerine Kazıkazan’dan milyoner olmak daha havalı, çünkü ileride torunlarınıza göğsünüzü gere gere “evlat ben buralara tırnağımla kazıya kazıya geldim” deseniz yalan olmuyor.

Keyifli Alışverişler.

(Not: Yukarıdaki yazı Avantajix kullanıcılarına bugün gönderilmiş olan e-posta mesajımızın bir kopyasıdır. Siz bu mesajı okuduğunuzda kampanyalar güncelliğini yitirmiş olabilir. Ayrıca yukarıda sadece başlıklar halinde vermekte olduğumuz avantajların tüm detaylarını ve nasıl kazanacağınız veya kazanamayacağınız konusundaki tüm ipuçları ile, her firma özelindeki tüm şartları www.avantajix.com adresinde bulunabilir. Öte yandan Avantajix dışındaki firmaların kendi kampanyaları Avantajix’in kontrolünde değildir ve bunların şartları, sürekliliği ve birbirleriyle birleştirilebilirliği firmaların kendisine aittir. Bir kampanya başka kampanya ile birleşmeyebilir, kampanyalar stoklara sınırlı olabilir, kampanya sahibi kampanyasını istediği zaman değiştirebilir, yukarıda belirtilen indirim önerileri sadece fikirlerden ibarettir ve çalışıp çalışmadıkları tarafımızdan denenmemiştir. Avantajix sadece kendisine ödenen komisyonların size “para iadesi” adı altında ödenmesinden sorumludur. – Herkese bol avantajlı alışverişler dileklerimizle.)

Önceki İçerikBilmezsek Olmaz Kampanyalar
Sonraki İçerikOnları Hiç Böyle Görmediniz