Ana Sayfa Kampanyalar Bu Fikirler Kazandırıyor

Bu Fikirler Kazandırıyor

99

Bugün ne kazanmak istediğinizi siz seçin.. Mesela 4 teker alana 1 araba veriliyor.. Dünya Kupası finaline bedava gidilebiliyor.. Kazanana her hafta altın dağıtılıyor.. Annenizle çektiğiniz fotoğrafta ne giydiyseniz size hediye ediliyor.. Rastgele 3 kişi fotoğraf makinası kazanıyor.. Eski televizyonuyla selfie çekene yeni televizyon veriliyor..

Biraz nefes nefese anlattık ama şu an katılabileceğiniz ödüllü yarışma ve çekilişler hakkında daha fazla detay isterseniz http://blog.avantajix.com/haftanin-odullu-yarismalari sayfamızdaki size özel derlemeye bir göz atabilirsiniz.

Ödülle, yarışmayla, çekilişle ilgilenmeyip, hemen alışverişe başlamak ve alışveriş yaptıkça çekilişsiz kurasız para kazanmak isteyenler içinse haftanın ilham veren fikirleri aşağıda:

Haftanın İlham Veren Fikirleri

24 saat süreli şu acil kampanya da enteresan:

Enmoda.com’un 24 saatle sınırlı 3-Al-2-Öde kampanyası için kupon kodu: 3AL2ODE.

10 Nisan 08:00 ile 11 Nisan 08:00 arası sadece 24 saat boyunca yapacağınız alışverişlerde 3 ürünü 2 ürün fiyatına satın alma fırsatı için bu kuponu kullanın.

Üste ücretsiz hızlı kargo var. Üste de Avantajix’ten %9 para iadesi var.

Not: Kupon kozmetik kategorisi ve kampanya harici bazı markalarda geçersizdir. İndirim sepetteki düşük fiyatlı ürüne uygulanır. Avantajix para iadesi ise tüm sitede geçerlidir.

Sevgiyle Kalın.

www.avantajix.com

Önceki İçerikHaftanın Ödüllü Yarışmaları
Sonraki İçerikKızım ayakkabılarımı getir, bankaya kredi başvurusu yapacağım