Ana Sayfa Yaşam Burnuyla Yazı Yazma Dünya Rekorunu Kıran Adam

Burnuyla Yazı Yazma Dünya Rekorunu Kıran Adam

312

Burnuyla en hızlı yazı yazma dünya rekoru Hurşit Hüseyin’e ait. Kendisi Hintli olduğu için adı “Khursheed Hussain” şeklinde de yazılıyor. Hurşit Hüseyin tüm alfabeyi A’dan Z’ye kadar arada boşluklarla birlikte 3,43 saniyede yazabiliyor. Hem de burnuyla. Bu bir dünya rekoru.

Mr. Hurşit bu rekoruyla yetinmeyip başka rekorlar da kırmış. Mesela kendisine verilen standart bir cümleyi burnuyla en hızlı yazma rekoru. Olayı gözünün önüne getirmek isteyenler için bir video ekleyelim:

Guinness World Record: Fastest Typing With Nose paylaşan: BarcroftTV

Youtube’daki videosu daha güzeldi ama biz tam bu yazıyı bitirirken dünyanın en hızlı Youtube kapatma rekoru da güzel ülkemiz tarafından kırıldı; umarız siz bu yazıyı okurken Youtube tekrar açılmış olur ve aşağıdaki enteresan videoyu seyredebilirsiniz:

Dünyanın en hızlı yazı yazan burnuna dönecek olursak, tabii ki bir dünya rekorunu kırınca ardından şöhret ve doğal olarak para geliyor. Yani dememiz o ki, fırsatların nereden çıkacağı belli olmuyor. Hurşit Hüseyin örneğindeki gibi sadece gözümüzü kulağımızı değil, burnumuzu da açmamız gerekebiliyor.

Kaynaklar:
– Guinness Dünya Rekorlar Kitabı: www.guinnessworldrecords.com/records-3000/fastest-time-to-type-the-alphabet/
– Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Mohammed_Khursheed_Hussain
– Birinci Rekorun videosu (Alfabeyi en hızlı yazma rekoru) www.youtube.com/watch?v=C6jIjKuYagQ
– İkinci Rekorun videosu (Bir cümleyi en hızlı yazma rekoru) www.dailymotion.com/video/x1fa04d_guinness-world-record-fastest-typing-with-nose_news

Diğer Para Kazanma Fikirleri:
– Avantajix: www.avantajix.com

Önceki İçerikHavlu Dansı
Sonraki İçerikBuram Buram Fırsat Kokan Fikirler