Ana Sayfa Kampanyalar Ramazanda Kampanyalara Uyandıran Davulcu

Ramazanda Kampanyalara Uyandıran Davulcu

91

“Keman ile Viyola arasındaki fark
yaktığınız zaman Viyola’nın daha uzun süre gitmesidir.”
(Woody Allen)

Ramazan davulcusunu genelde caz müzisyenine benzetirler, ama biz daha çok Avantajix’e benzetiyoruz. Biri sahura uyandırıyor, diğeri kampanyalara.

Besmeleyle çıktım yola,
Selam verdim sağa sola.
Ağalarım Beylerim,
Ramazan mübarek ola.

Eski gemi direk ister,
Söylemeye yürek ister.
Davulcuya selam verdik,
Üste bir de börek ister.

Davulun içi pekmez,
Çalarım fakat ötmez.
Uyanıp ışığı yakmazsanız,
Bu tangırtı hiç bitmez.

Ramazan davulcusu yukarıdaki gibi manilerle uyandırıyor, Avantajix ise kampanyalara uyandırırken e-posta kullanıyor. Bakın bugün etrafta neler oluyor.

İnsanı uykusundan edecek kampanyalar:

Bu arada şu fikirler de ilginizi çekebilir:

– Setur’dan her 500TL alışverişe bir Ford Fiesta kazanma şansı. Üste de Avantajix’ten çekilişsiz kurasız %3 para iadesi var.

– Zizigo İndirim Kuponu: ZZG10 Fred Perry, Nike, New Balance, Merrell, Vans,Lacoste, Michael Kors,Love Moschino, Reef, Onitsuka, Superga hariç tüm siteden %10 indirim veriyor. Üste de Avantajix para iadesi var.

– Yenimoda İndirim Kuponu: RA2207 150TL ve üzeri alışverişlere 20TL indirim sağlıyor. Kupon 22 Ağustos’a kadar geçerli. Üste de Avantajix para iadesi var.

– Defacto İndirim Kuponu: AF34KA 60TL ve üzeri alışverişlerde 10TL indirim veriyor. 31 Temmuz’a kadar geçerli. Üste Avantajix var.

– Bellamola Kupon Kodu: BMHD07 100TL üzeri alışverişlerde 10TL indirim veriyor ve 30 Temmuz’a kadar geçerli. Üste de Avantajix var.

– Mudo Kupon Kodu: MUDOFADG26, konsinye ve hediye card hariç 100TL üzeri tüm alışverişlerde geçerli 15TL indirim veriyor. 31 Temmuz’a kadar geçerli. Birden fazla kez kullanılılabilir fakat bir müşteri en fazla bir kez kullanabilir. Üste de Avantajix para iadesi veriyor, hayat bayram oluyor.

– Dipnot: Avantajix davulcusu sizi bu şekilde kampanyalara ve indirim kuponlarına “uyandırdığına” göre, siz de sevdiklerinizi “uyandırın”. Siz para kazanırken onlar hala “uyumasın”, yazıktır.

;)

Sevgiyle Kalın.

www.avantajix.com

Önceki İçerikMutfakta Bardakla Johann Sebastian Bach Çalmak
Sonraki İçerikOnline Alışveriş Nasıl Yapılır