Ana Sayfa Kampanyalar 3 Silahşörler Neden 4 Kişi?

3 Silahşörler Neden 4 Kişi?

630

Sevgili Dostlar,

Matematiği sevmiyorsanız belki de suç sizde değildir. Çünkü hayatımızı sarmalayan rakamların çoğu bize uzak temellere dayanıyor. Mesela futbolda “6 pas” dediğimiz yer kaleye 5,5 metre. (Matematik hatası değil çünkü İngilizce orijinali 6 yard.) Ceza sahasına girmeye “18’e girmek” deniyor ama orası da 16,5 metre. (Çünkü İngilizce orijinali 18 yard.) Peki ya 3 Silahşörler’in 4 kişi olmasına ne demeli?

Türk çocuğunun işi zor. Rakamlar havada asılı kalınca matematik kulak arkası ediliyor. Ama neyse ki artık Avantajix var. Matematiğin işe yaradığını ispatlıyor.


Haftanın Matematiği Sevdiren Rakamları:










İyi Kalpler Dükkanı:

Haftanın Ödüllü Yarışmaları:

1) Lassa’nın www.lassaensaglammacera.com adresinde bu hafta sağlam bir macera oyunu oynamak mümkün. Dağları tırmanıp bataklıklardan geçeceğiniz, azgın dereleri dize getireceğiniz bu macerayı kazanan 10 kişi Nikko Hummer H2 Offroad Arazi Aracı kazanacak.

2) Colaturka’nın www.colaturka.com.tr adresindeki memleketim temalı yarışmaya katılıp ödül kazanmak mümkün. Ödüller 3 adet iPad mini ve 3 adet PS4.

3) Renault’un National Geographic ile düzenlediği Hedef Cern yarışması www.hedefcern.com adresinde başladı. Kazanan yarışmacı, Higgs Bozonu’nu görmeye İsviçre’nin dünyaca ünlü Cern Araştırma Merkezine gidiyor.

4) Simens’in “nasıl yani” uygulaması www.facebook.com/SiemensHomeTurkiye/app_704665866230559 adresinde “nasıl yani” içeriği üretip paylaşan her 50. kişiye hediye çeki kazandırıyor.

5) Açken sen sen değilsen, Snicker’in şu yarışması tam sana göre: https://snickerspromo.dessertmoments.com/index-tr.aspx Üstelik tam 100 kişi iPad Air kazanacak.

6) Beko’nun www.degisimheyecani.com adresindeki kampanya 20 Ekim’e kadar katılan 2 kişiye Buzdolabı, 2 kişiye Led TV, 2 Kişiye Kurutmalı Çamaşır Makinası kazandırıyor.

7) Atlasjet’in www.jetgibigecti.com adresindeki yarışma Londra’ya çift kişilik gidiş-dönüş hediye uçuş kazandırıyor.

8) Acer’in www.hayatiminmacerasi.com sayfasında kendi hikayesinin kahramanı olan 3 kişi Acer Switch 10 kazanacak. Tanıtım filmi şurada: www.youtube.com/watch?v=VBDYeyAHsw4 – Keyifli yarışmalar ve bol şanslar dileriz.

Sevgiyle Kalın.

Önceki İçerikZam Yağmuru Başlarsa Şemsiye Avantajix
Sonraki İçerik30 Saniyede 1 Milyon Kazanın