Ana Sayfa Alışveriş Burcunuza Göre Yaz Aylarında Hangi Renkleri Tercih Etmelisiniz?

Burcunuza Göre Yaz Aylarında Hangi Renkleri Tercih Etmelisiniz?

294

Burçlar; hayatımızın her alanında bize yardımcı oluyor. Sohbet ederken, hediye alırken, parfüm seçerken… Bugün ise biz sizlere kıyafet seçerken burcunuza göre hangi rengi tercih etmeniz gerektiğini yazdık. Bakarsınız uğur getirir. İyi okumalar…

1- Koç

koc

Koçları bilirsiniz her zaman iddialı olmayı severler. Hem iş yaşamında hem de özel hayatlarında her zaman akılda kalmak onların işidir. Mars gezegeninin yönettiği koç burcunun rengi kırmızıdır. Kırmızı ve tonları Koç burçlarının kendilerini daha iyi bir şekilde ifade etmelerinde önemli rol oynuyor. Hiçbir şey olmasa bile Koç kadınları çoğunlukla kırmızı oje ve ruj ikilisini hayatından eksik etmez.

2- Boğa

boga

Boğa burçları her zaman şık ve rahat olmayı severler. Moda denince onlar biraz klasik davranmayı seçerler. Venüs gezegeninin temsil ettiği Boğa burcunun doğal rengi yeşildir. Yeşil ve tonları Boğa burçlarına iyi geliyor. Yeşil tonlarında her türlü giysi Boğa burçlarına uğur getiriyor.

3- İkizler

ikizler

Değişken İkizler burcu kadını her tür giyime hazırdır. Kolay yıkanan ve giyilen kıyafetleri tercih ederler. Gerek iş kıyafetleri, gerekse dışarıda giyilecek uygun kıyafetler gardırobunun geniş yelpazesi içindedir. Merkür gezegeninin yönettiği İkizler burcu sarı renk ile öne çıkıyor. Sarı renk aksesuar ve kıyafetler bu burca yakışıyor.

4- Yengeç:

yengec

Duygusal ve hassas olan Yengeçler, içlerinden geldiği gibi giyinirler. Kadınsı olmayı severler ve normal kıyafetlerin altına lüks ve şık iç çamaşırları giymeye bayılırlar. Ay’ın temsil ettiği Yengeç burcu kişilerin favori rengi saflığı ve zarafeti temsil eden beyaz ve gümüş gibi renklerdir. Siz Yengeç burçları bu renkleri aksesuarlarınızda, giysilerinizde ve ev dekorasyonunda bolca kullanabilirsiniz.

5- Aslan

aslan

Güneş’in yönettiği Aslan burçları görkemli ve ihtişamlı bir renk olan altın sarısı ile özdeşleştiriliyor. Altın sarısı her türlü obje ve aksesuar ile kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Gösterişli Aslanların gardırobunda her zaman pahalı parçalar yer alır; ipekler, satenler, payetler ve transparan kıyafetlerden asla vazgeçemezler. Ayrıca bu burcun insanları hayvan baskıları, leopar desenleri ve marka ürünleri severler.

6- Başak

basak

Temiz görünüm Başak burçları için çok önemlidir. Bu burcun insanları her zaman sade ama şık giyinmeyi severler. Toprak elementinden bir burç olan Başakları en iyi pastel rengi ve tonlarındaki kıyafetler ifade edebilir.

7- Terazi

terazi

Venüs’ün yönettiği terazi burçları şık ve bakımlı halleri ile biliniyor. Mavi, gri ve pastel tonları teraziler için en uygun renkte kıyafet renklerini oluşturuyor. Teraziler moda konusunda tam bir uzmandır. Sezonun en yeni ve en trendy parçalarını zevkli Terazi burcunun gardırobunda bulabilirsiniz.

8- Akrep

akrep

Plüto gezegeninin temsil ettiği Akrep burçları için kıyafetlerinde siyah ve kırmızı renkleri bolca kullanmaları öneriliyor. Derin, içten, seksi, gizemli Akrepler baştan çıkarıcı kıyafetlere bayılırlar. Satenler ve parlak koyu renk kumaşlar tercihleridir. Siyah rengi onların vazgeçilmezlerindendir.

9- Yay

yay

Her daim gezmeye ve yola çıkmaya hazır Yaylar en çok jean, tişört, kapri pantolonlar ve eşofmanlarla dolaşmaya bayılırlar. Sportif ve rahat giyim onlar için önemlidir. Ayakkabı seçimleri rahat olmalıdır. Bu yüzden modaya göre hareket etmezler. Jüpiter gezegeni ile özdeşleşen Yay burçları turkuaz, mor ve leylak gibi özgürlüğü temsil eden renkler ile kendi modalarını yaratabilirler.

10- Oğlak

oglak

Basit ve sade giyinmeyi seven Oğlaklar, sentetik ve ucuz kumaşlardan her daim uzak dururlar. Satürn gezegeni ile temsil edilen Oğlak burçları disiplinli halleri ile bilinir. Koyu renk tonlarında seçilmiş gri ve maviler Oğlaklara en yakışan renk seçenekleri arasında.

11- Kova

kova

Zekanın ve değişimin gezegeni Uranüs’ün temsil ettiği Kova burçları kendilerini metalik renklerin yanında elektrik mavisi ile ifade edebilir. Asimetrik kesimler, farklı parçalar, orijinal olan Kovalar için idealdir. Eski şeyleri değil, yeni ve farklı olan kıyafetleri severler. Çevrelerini fazla takmadıklarından her tür parçayı birbiriyle rahatlıkla kombin edebilir ve kafalarına göre giyinmeye bayılırlar.

12- Balık

balik

Romantik ve zariflikleri ile bilinen Balık burçları Neptün gezegeninin etkisi altında. Soft mavi, uçuk yeşil ve beyazlar bu burca her daim şans getirir.

Dilerseniz siz de Avantajix‘i tıklayarak istediğiniz renk ve marka elbiseyi indirim ve para iadesi ile alabilirsiniz.

Önceki İçerikMatrix Felsefesini Bugün Alışverişe Uyguluyoruz
Sonraki İçerikEn Uzun Türkçe Kelime 189819 Harfli Olabilir mi?