Ana Sayfa Alışveriş Akıllı ve Dokunmatik İndirimler

Akıllı ve Dokunmatik İndirimler

116

Hem Akıllı Hem Dokunmatik İndirimler

Gezi Parkı hakkındaki anlık gelişmeleri sosyal medyada paylaşmak için en çok ihtiyaç duyulan şeylerden biri de akıllı telefonlardı. Akıllı telefonu olanlar çektikleri görüntüleri, birkaç kelimelik içeriğin de eşliğinde Twitter Facebook Instagram Pinterest ve Friendfeed’e servis etti.

Peki, akıllı telefonlar olmasaydı ve içeriklerimiz bir dokunuşla dünyanın diğer ucuna gönderilemeseydi bu gelişmelerden kaçımızın haberi olurdu? Klasik cep telefonları ile bilgi akışı kaç kişiye ulaşılabilirdi? Akıllı telefonlardan paylaşılanlar olay yerinde olmayan biz diğerleri için anında aracısız ve sansürsüz bir bilgi kaynağı oldu.

Belki de sırf bundan dolayı şu an akıllı telefon sahibi olmayıp da olay yerinde bulunan ve o an bilgi paylaşımı ihtiyacı hisseden ama paylaşamayan pek çok kişi akıllı telefon satın almayı düşünecek.

Akıllı Telefon Devrimi

Teknoloji çağında akıllı telefon sahibi olmak artık bir zorunluluk oldu. Son zamanlarda yapılan araştırmalar da bunu itiraza mahal vermeyecek şekilde doğruluyor. Hatta bir tek istatistik bile bunu anlatmaya yetiyor; akıllı telefon satışları standart cep telefonu satışlarını ezici bir şekilde geride bıraktı.

Bu durumda eğer bir akıllı telefon devrimiyle karşı karşıya isek, önümüze şu sorunsal çıkıyor: Madem ki tecavüz kaçınılmaz…, pardon…, madem ki şu telefonu satın almamız kaçınılmaz, peki nereden alalım? En ucuz akıllı telefon nereden bulunur? Akılı telefon indirimleri nereden takip edilir?

En Ucuz Akıllı Telefonlar

Sosyal medya ile kişiler arasında bilgi akışı ve alışverişi için bir köprü vazifesi gören teknoloji harikası akıllı telefonlara en uygun ve indirimli fiyatlar ile sahip olmak isteyenler Teknosa’daki kampanyaları kaçırmamalı. Teknosa akıllı telefonlarda 50-100 TL hediye çeki sunuyor. Teknosa hediye çeki ile beğendiğiniz akıllı telefonlara daha ucuz fiyatlar ile sahip olmanız boş laf değil.

Hatta bazı akıllı telefon modellerinde %40-45’lere varan indirimler de mevcut. Bu kadar indirim ve hediye çekinin üzerine bir de Avantajix’in (www.avantajix.com) verdiği para iadesi eklenirse tadından yenmez. Hatta Avantajix o anda bir de akıllı telefon indirim kuponu, kupon kodu, hediye çeki verirse o gün gidip bir de mili piyango alın… Kesin en şanslı gününüzdür.

Hemen Avantajix (www.avantajix.com) üzerinden tıklayarak Teknosa’ya gidin ve hediye çeki ile indirimlerin olduğu akıllı telefon modellerinden birine ucuza sahip olun. Üste bir de Avantajix size para ödesin.

Acele edin, teknoloji beklemeye gelmiyor.

Önceki İçerikİndirimli Bikiniler… Neredeler?
Sonraki İçerikBuzdolabınız iyi soğutuyor mu?