Ana Sayfa Fırsatlar Bir Taşla İki Kuş Vurma Festivali

Bir Taşla İki Kuş Vurma Festivali

174

Alışveriş Yapınca Para Veren Site: Avantajix.comBu sabah internette şöyle bir dolaştık ve bir taşla çok kuş vurulabilecek öyle yerler gördük ki nefes nefese kaldık… Artık Türkiye’nin neden e-ticarette dünyanın en hızlı büyüyen ikinci ülkesi olduğuna şaşırmıyoruz (%42,60)… Birinci olan Çin’i hala nasıl geçemediğimize şaşıyoruz…

 Avantajix’ten Günün Tüyoları:

Ayrıca şunlar da ilginizi çekebilir:

Hepsiburada‘da bugünün fırsatları %40’a varan indirimlerle. Öte yandan 20TL üzeri alışverişlerde kargo 1TL’ye düştü. 500TL üzeri alışverişlerde Worldcard’dan 50TL Worldpuan. Üste de her seferinde Avantajix’ten %2,5’a varan para iadesi.

Teknosa alışverişinizi internetten yapın: Sadece 22-23 Mayıs’a özel %10 Chip-Para. Her 1000TL alışverişinize 100TL hediye çeki. 50TL ve üzeri alışverişe kargo bedava. İsteyene ürünü mağazada teslim. Üste de Avantajix’ten para iadesi.

Bonnyfood‘u Facebook’ta beğenenler 20TL kazanıyor. Üste Avantajix para iadesiyle o enfes meyve çiçekleri neredeyse bedavaya geliyor.

Zidaya‘ya hemen kayıt olana anında 50TL indirim çeki… Alışveriş yapana Avantajix’ten para iadesi…

Sporena‘da Axcess’e özel “SPORENAXESS” kupon koduyla %20 anında indirim kazanın, üstüne de Avantajix’ten para iadesi alın…

Evimister sitesine şimdi üye olun 50TL hediye çeki kazanın. Alışveriş yaparsanız üste de Avantajix’ten para iadesi alın…

Orka Grup, sahibi olduğu Damat, Tween, DS Damat ve Modaelinizde markaları için kullanabileceğiniz %10 değerinde hediye çeki dağıtıyor. Tıklayana indirim bedava.

TTNET‘e takımınızın renkleriyle üye olun Avantajix size para ödesin.

Tivibu Ev’e abone olanlara Avantajix para ödüyor.

– Bu kadar fırsatı kaçırıp üstüne bir bardak su içeceklere de Yakala.co‘da şu var: 19 Litrelik Damacana Su sadece 1TL.

Keyifli Alışverişler..

(Not: Yukarıda sadece başlıklar halinde vermekte olduğumuz avantajların tüm detaylarını ve nasıl kazanacağınız veya kazanamayacağınız konusundaki tüm ipuçları ile, her firma özelindeki tüm şartları www.avantajix.com adresinde bulabilirsiniz. Ayrıca Avantajix dışındaki firmaların kendi kampanyaları Avantajix’in kontrolünde değildir ve bunların şartları, sürekliliği ve birbirleriyle birleştirilebilirliği firmaların kendisine aittir. Bir kampanya başka kampanya ile birleşmeyebilir, kampanyalar stoklara sınırlı olabilir, kampanya sahibi kampanyasını istediği zaman değiştirebilir, yukarıda belirtilen indirim önerileri sadece fikirlerden ibarettir ve çalışıp çalışmadıkları tarafımızdan denenmemiştir. Avantajix sadece kendisine ödenen komisyonların size “para iadesi” adı altında ödenmesinden sorumludur.)

Herkese avantajlı alışverişler dileklerimizle..
www.avantajix.com

 

Önceki İçerikOnline Alışverişte Pazarlık Yapmak Mümkün
Sonraki İçerikNükleer Başlıklı Fikirler