Ana Sayfa İndirimler Etrafta Avantajlı Neler Var?

Etrafta Avantajlı Neler Var?

156

Ah keşke Avantajix bugün internetin altını üstüne getirse, benim için bütün avantajları listeleyip bana hap gibi gönderse ne kadar süper olur dediğinizi duyduk ve size bu mesajı hazırladık.

Bakın bugün bu mesajı okumayan arkadaşlarınız neleri kaçırıyor:

Bugünün Enteresan Fikirleri:

Bu arada şu fikirler de ilginizi çekebilir:

Enmoda.com sitesinde sadece bugün geçerli kupon kodu EMD20 ile Enmoda markalı ürünlerde 80TL ve üzeri tüm alışverişlere %20 indirim alınabilir. Üste Avantajix para iadesi var.

724tikla sitesinde 10 Nisan’a kadar elektronik, bilgisayar ve foto-kamera kategorilerinden yapacağınız 1000TL ve üzeri tüm alışverişlere 200TL indirim çeki hediye ediliyor. Üste Avantajix para iadesi var.

Teknosa’da “Turuncu İndirim” bu gece saat 22:00de başlıyor ve stoklarla sınırlı. Üste de Avantajix para iadesi var.

Öte yandan blogumuzda 2 yeni yazımız var:

En Pahalı Türk Paraları: Bu hafta bir müzayede 180.000TL’ye alıcı bulan bir 50TL’yi anlatıyor. Kağıt para koleksiyonu yaparak nasıl para kazanılır konusuna ilgi duyanlar okuyabilir.

Üşengeçlik: En üşengecimizin bile keyif alacağı cinsten olan bu yazımız, giriş-gelişme-sonuç dahil toplam 3 cümleden oluşuyor. Üşenmeyin okuyun deriz.

Sevgiyle kalın.

..

(Not: Yukarıdaki yazı Avantajix kullanıcılarına bugün gönderilmiş olan e-posta mesajımızın bir kopyasıdır. Siz bu mesajı okuduğunuzda kampanyalar güncelliğini yitirmiş olabilir. Ayrıca yukarıda sadece başlıklar halinde vermekte olduğumuz avantajların tüm detaylarını ve nasıl kazanacağınız veya kazanamayacağınız konusundaki tüm ipuçları ile, her firma özelindeki tüm şartları www.avantajix.com  adresinde bulunabilir. Öte yandan Avantajix dışındaki firmaların kendi kampanyaları Avantajix’in kontrolünde değildir ve bunların şartları, sürekliliği ve birbirleriyle birleştirilebilirliği firmaların kendisine aittir. Bir kampanya başka kampanya ile birleşmeyebilir, kampanyalar stoklara sınırlı olabilir, kampanya sahibi kampanyasını istediği zaman değiştirebilir, yukarıda belirtilen indirim önerileri sadece fikirlerden ibarettir ve çalışıp çalışmadıkları tarafımızdan denenmemiştir. Avantajix sadece kendisine ödenen komisyonların size “para iadesi” adı altında ödenmesinden sorumludur. – Herkese bol avantajlı alışverişler dileklerimizle.)

Önceki İçerikEn Pahalı Türk Paraları
Sonraki İçerikHaftanın Gayet Avantajlı Fikirleri