Ana Sayfa Kampanyalar Gözyaşartıcı İndirimler Orantısız Güç Kullanıyor

Gözyaşartıcı İndirimler Orantısız Güç Kullanıyor

94

İndirimli Avantajlı Kampanyalı FırsatlarGenzimizde bir gece önce yediğimiz gazın kokusuyla tekrar bilgisayar başına oturduğumuzda -gaza da gelmeksizin- nasıl bir duruş sergilemeliyiz diye düşünürken, ve yaptığımız eylemlerin barışa-ekonomiye-imajımıza zarar vermemesi için bizim çorbada ne gibi bir tuzumuz olabilir diye kendi kendimize sorarken, internetteki indirimlerin de aslında “orantısız güç” kullandığını farkettik :)

Hepimize balkondan tencere çaldıracak; ışıkları açıp kapattıracak; gözlerimizi ovuşturtacak bu fikirleri teşhir etmenin de bir vatandaşlık görevi olduğuna inanarak aşağıda sıralıyoruz. #dayancüzdan

Gözlerimizi Ovuşturacak Fikirler:

Ayrıca şu fikirler de neredeyse üzerimize tazyikli su sıkıyor :)

Beymen.com bugün 2 farklı indirim kuponu yayınladı: 450TL ve üzeri alışverişe %25 indirim veren kupon kodu: INDIRIM3725, 1000TL ve üzeri alışverişe %30 indirim veren kupon kodu: INDIRIM3730. Kuponlar 7 Haziran’a kadar geçerli.

Enmoda.com da bugün 2 ayrı indirim kodu veriyor: EMDH20, 100TL ve üzeri alışverişlerde 20TL indirim sağlıyor. EMFY20 ise erken sezon indirimi %20 veriyor. Kuponlar Albano, An Original Penguin, Birkenstock, Canzone, Elle, Emu, Fred Perry, G-Star Raw, Lacoste, Le Coq Sportif, Miezko, Napapijri, New Balance, NZA, Paperthinks ve Pierre Cardin haricindeki tüm markalarda geçerli.

– Hazır yukarıda yazdığımız Anonymous maskesini almışken bir de Kaspersky Antivirüs satın alacaklar için %30 indirim kuponu KASPTR30, 20 Haziran’a kadar ürün yenilemesi hariç tüm alışverişlerde geçerli.

Sevgiyle Kalın.

..

(Not: Yukarıdaki yazı Avantajix kullanıcılarına bugün gönderilmiş olan e-posta mesajımızın bir kopyasıdır. Siz bu mesajı okuduğunuzda kampanyalar veya indirim kuponları güncelliğini yitirmiş olabilir. Ayrıca yukarıda sadece başlıklar halinde vermekte olduğumuz avantajların tüm detaylarını ve nasıl kazanacağınız veya kazanamayacağınız konusundaki tüm ipuçları ile, her firma özelindeki tüm şartları www.avantajix.com  adresinde bulunabilir. Öte yandan Avantajix dışındaki firmaların kendi kupon veya kampanyaları Avantajix’in kontrolünde değildir ve bunların şartları, sürekliliği ve birbirleriyle birleştirilebilirliği firmaların kendisine aittir. Bir kampanya başka kampanya ile birleşmeyebilir, kampanyalar stoklara sınırlı olabilir, kampanya sahibi kampanyasını istediği zaman değiştirebilir, yukarıda belirtilen indirim önerileri sadece fikirlerden ibarettir ve çalışıp çalışmadıkları tarafımızdan denenmemiştir. Avantajix sadece kendisine ödenen komisyonların size “para iadesi” adı altında ödenmesinden sorumludur. – Herkese bol avantajlı alışverişler dileklerimizle.)

Önceki İçerikNazım Hikmet Olsa Ne Derdi
Sonraki İçerikİndirimli Converse Nereden Alınır?