Ana Sayfa Yaşam Haftanın Ödüllü Yarışma ve Çekiliş Kampanyaları

Haftanın Ödüllü Yarışma ve Çekiliş Kampanyaları

143

Bu hafta hangi yarışmaya katılıp ne kazansak diye soranlar için bir derleme yaptık. Buyurun, seçin, katılın, kazanın:

1) YALAN SÖYLE ÖDÜL KAZAN:

Hürriyet “Yılın En Pinokyo Annesi”ni seçiyor. Çocuğunuza söylediğiniz veya annenizin size söylediği en komik ve yaratıcı “beyaz yalan”ları Hürriyet’le paylaşın, Adil Işık’ tan 750TL hediye çeki kazanın. (Yarışma www.hurriyetaile.com adlı internet sayfası üzerinden 15.12.2014 – 28.12.2014 tarihleri arasında yayınlanacak. 40 kişiye 750TL Adil Işık Hediye Çeki hediyeli yarışmaya 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 Aralık tarihlerinde katılmak mümkün.)

Yarışma şartları: www.hurriyetaile.com/public/campaigns/yilin-en-pinokyo-ailesi/katilim-kosullari

2) YILIN SPORCUSUNU SEÇ iPHONE KAZAN:

Milliyet Yılın Sporcusu anketine katılanlar iPhone’lar, iPad’ler kazanıyor: Ankete katılanlardan 5 kişiye iPhone6, 5 kişiye de iPad hediyesi verilecek. Yapmanız gereken tek şey “yılın sporcusu kim olsun” sorusuna cevap vermek ve en beğendiğiniz sporcuları işaretleyerek fikir beyan etmek.

Son katılım tarihi: 30.12.2014

Daha fazla detay için: http://YilinSporcusu.Milliyet.com.tr/

3) ALEX FORMASI KAZANDIRAN YARIŞMA:

Doğru cevabın gol getirdiği Türkiye Finans bilgi yarışmasına katılıp doğru cevapları vererek maçı kazanın, Alex imzalı formalar, futbol topları ya da tişörtler (evet, hepsi Alex imzalı) kazanma şansı yakalayın. Oynadığınız her maç size 1 çekiliş hakkı kazandırırken, kazandığınız her maç size 1 çekiliş hakkı daha verecek. Kampanya sonunda 30 kişi ödül kazanacak.

Son katılım tarihi: 20.12.2014
Daha fazla detay: www.DogruCevapGolGetirir.com

4) OYUN OYNA UÇAK BİLETİ KAZAN:

Oyun.setur.com.tr adresindeki oyunu oynayarak ücretsiz çekilişe katılanlar arasından kazanan 2 kişiye Atlas Jet uçak bileti (15.02.2015 – 01.09.2015 tarihleri arasında tek kişilik 2 adet gidiş-dönüş tarifeli havayolları ile ekonomi sınıfı bilet), 2 kişiye Beko LCD Televizyon, ve 3 kişiye Grundig Fotoğraf Makinesi hediye edilecek.

Yarışmaya son katılım tarihi: 25 Aralık 2014
Daha fazla detay için: https://oyun.setur.com.tr

5) “HAYAT SÜRPRİZLERLE DOLU” YARIŞMASI:

Hayat sürprizlerle dolu. Bu yarışma da öyle. ING’nin sigorta bilincimizi arttırmak amacıyla hayata geçirdiği bu yarışmada kötü sürprizlerin etkisini en aza indirmek için sürekli hazırlıklı olmanız gerekiyor. Oyun sizi hayatta her an karşımıza çıklabilecek sürprizlere karşı bilgilendirirken hediyeler kazanmanızı da sağlıyor.
Ödüller: iPad 6 16GB, Playstation 4, Pod Shuffle.

Son katılım tarihi: 26.12.2014

Daha fazla detay için: www.hayatsurprizlerledoludur.com

6) RENKLİ BİR DİLEK DİLE PİYANGO BİLETİ KAZAN:

DYO’nun Renkli Dilekler uygulaması www.RenkliDilekler.com adresinde hayata geçti. 2015 için “renkli” bir dilek dileyen 50 kişi DYO’dan Yılbaşı Milli Piyango Bileti kazanacak. Tek yapmanız gereken dilek dilemekse mesela “bu yarışmayı kazanmak” gibi bir dilek belki de bu yarışmayı kazandırabilir.

Son katılım: 25.12.2014

Daha fazla detay için: http://www.renklidilekler.com/

7) MANCHESTER CITY – ARSENAL MAÇINA BEDAVA BİLET:

İngiltere’de futbol dolu bir haftasonu yaşamak isteyenler Twitter, Instagram ve Facebook’ta maça gitmeyi istediği arkadaşını da etiketleyerek unutulmaz bir tribün anını #HepBeraber etiketiyle paylaşacak ve 18 Ocak’taki Manchester City – Arsenal maçını İngiltere’ye giderek stattan izleme şansını kazanacak.

Daha fazla detay için: www.digiturk.com.tr/hepberaber

8) YARGICI’DAN DİLE 100TL VERSİN:

2015 kapıya dayandı. Yeni yıldan beklentilerinizi #yeniyilyenidilekler hashtag’i ile paylaşın, “Haftanın Dileği” seçilsin, 100TL’lik Yargıcı Gift Card kazanma şansınız olsun. Her hafta, en yaratıcı dilekler arasından bir ziyaretçinin dileği Haftanın Dileği seçilecek ve Online Shop’ta geçerli 100 TL’lik Yargıcı Gift Card kazanma hakkı elde edecek. Kampanya 25 Aralık 2014 tarihine kadar geçerli.
Daha fazla detay için: www.yeniyilyenidilekler.com/

9) BEYMEN YILBAŞI ÇEKİLİŞİ:

Yıl sonuna kadar Beymen.com’dan yapacağınız alışverişlerde veya Beymen mağazalarından yapacağınız her 500 TL ve katları tutarında alışverişte verilecek karttaki şifreyi, ad, soyad, adres ve telefon bilgileriniz ile birlikte beymen.com sitesindeki formu doldurun, çekilişe katılın ve süper hediyelerden birini kazanma şansı elde edin.

Çekiliş sonucunda 1 kişiye “Smythson marka makyaj çantası – Tory Burch marka El Pörtfoyü – YSL Cüzdan”, 1 kişiye “Celine Marka Çanta”, 1 kişiye “Stella McCartney Marka Çanta”, 1 kişiye “Dolce & Gabbana Marka Çanta”, 1 kişiye “Etro marka gömlek – Ralph Lauren Black Kravat – Bottega Veneta Anahtarlık – Bottega Veneta Cüzdan”, 1 kişiye “Chloe Marka Çanta”, 1 kişiye “Acqua di Parma Deodorant – Penhaligon’s Traş Kremi – Acqua di Parma traş Takımı – Acqua di Parma Kolonya”, 1 kişiye “Marley marka müzik sistemleri – Marley kulaklık – Swissvoice marka ev telefonu – Jawbone marka bilezik”, 1 kişiye “Paul Smith Marka Çanta”, 1 kişiye “Frederic Malle parfüm – Tom Ford mascara – D&G marka göz kalemi – Nars marka dudak kalemi – Bobbi Brown marka göz farı – Christian Louboutin Beauté marka oje” hediye edilecek.

Daha fazla detay için: http://loyalty.beymen.com/beymen-hediye-cekilisi-form

10) SAKIZ ÇİĞNE AYDA 3000TL KAZAN:

Bu sonuncusu ise tam olarak bir yarışma değil. Bir iş teklifi. Sakız çiğneyip ayda 3000TL maaş almak isteyenler başvuracak ve işe alınan da sabahtan akşama kadar sakız çiğneyecek. Sakızdan balon yapıp patlatanlar ekstra prim alacak mı o belirtilmemiş.
Son katılım tarihi: 31 Aralık 2014
Detaylar: www.ferahkariyer.com

Herkese keyif dolu katılımlar ve kazanç dolu sonuçlar dileriz.

Önceki İçerikÇocuğu büyüyünce futbolcu değil de kedi mi yapsak?
Sonraki İçerikYalan Söyle, Hediye Çeki Kazan