Ana Sayfa Para Para Para İşte O Bikini

İşte O Bikini

176

Dünyanın en pahalı bikinisinden bahsediyoruz. 30 milyon ABD doları değerindeki bu bikini, tasarımcı Susan Rosen tarafından dizayn edilmiş. Bikinide Steinmetz Diamonds firması tarafından traşlanan elmaslar kullanılmış.

Üründe 150 Karat enklüzyonsuz D grade pırlanta kullanılmış. Kullanılan pırlantalar içinde bir tanesi 51 Karat ve armut biçimli çok nadir bir parça. 30 Karatlık bir başkası ile 15 Karatlık 2 pırlanta göz kamaştırıyor; onları 8 karatlık bir çift pırlanta izliyor. Pırlantalar platin içine yerleştirilmiş. Konu mankenliğini ise Molly Sims yapmış. (“Bikini nerede” diye sormayın; iyi bakın orada.)

Peki neden bikini konusunu açtık diye soracak olursanız, olay aslında Milli Piyango’nun yılbaşı çekilişinde dağıtacağı “Tarihin En Büyük İkramiyesi” denilen 45.000.000 TL ile ne yapabileceğimizi araştırırken ortaya çıktı.

Ardından da “45.000.000 TL bize çıkarsa ve fakat bu bikiniyi almaya paramız yetmezse acaba hangi bikiniyi alabiliriz” sorunsalını masaya yatırdık ve şunu bulduk:

Tamamen doğal ürünlerden (lahana) yapılmış olan bu bikiniler, aynı zamanda “Milli Piyango bize çıkmazsa bu yaz plajda ne yapacağız” diye soranlara da cevap niteliği taşıyor.

Önceki İçerikDünyanın En Pahalı Futbolcuları
Sonraki İçerikTarihin En Büyük İkramiyesi