Ana Sayfa Fırsatlar Tornavidaları Çıkarın İnternete Saldırıyoruz

Tornavidaları Çıkarın İnternete Saldırıyoruz

107

Alışveriş Yapınca Para Veren Site: Avantajix.comİşimiz gereği sağda solda yayınlanan avantaj-fırsat-kampanya haberlerini izliyoruz.

Yok efendim aynanın üstüne limon kolonyası püskürtüp televizyonu aynadan seyrederseniz Dijitürkün şifresi kırılıyormuş; Yurtdışından Türkiye’yi telefonla aramadan önce Alexander Graham Bell’in doğum tarihini tuşlarsanız bedava görüşülebiliyormuş; Japonlar DVD çalarların lazer okuyucularına yanlışlıkla yüksek kalibrede elmaslar koymuş, şimdi dünyaya farkettirmeden geri toplamaya çalışıyorlarmış… Biz palavradır diye hiçbirini denemedik ama siz 80 Liraya aldığınız (ve Avantajix sayesinde 70 Liraya getirdiğiniz) DVD çalara tornavidayla saldırıp içinde elmas bulur ve kuyumcunuza 1000 Liraya satabilirseniz haber verin ki buradan diğer dostlarımıza da duyurabilelim…

…Mamafih siz de bizim gibi bu sıcaklarda tornavidayla uğraşmama taraftarıysanız aşağıdaki daha doğru düzgün fırsatlara bir göz atın deriz; asıl ne varsa internette var çünkü…

Avantajix’ten Günün Avantajlı Tüyoları:

Avantajlı AlışverişGünlük Fırsatlarİnternetten Oyuncak AlmakÖzel Alışveriş İndirimli AlışverişEn Ucuz Klimalarİndirimli ithal ürünlerEn Ucuz Tatil FırsatlarıEn Ucuz Fotoğraf MakinasıMykonos Tatil FırsatlarıKültür Sanat Fırsatları

Ayrıca şunlar da ilginizi çekebilir:

– Sporcum üye olan herkese 10TL veriyor. Fırsat bu fırsat deyip alışveriş yaparsanız Avantajix %8 para iadesi ödüyor.

– Grupfoni’de cicek.com’da geçerli 20TL indirim kuponu %91 indirim ile 1,90TL. Pilates hayvanları 50TL yerine %61 indirim ile 19,90TL. Sigaradan kurtulmak 350TL yerine %64 indirim ile 129TL. Üste Avantajix’ten %4,75.

– Yakala.co’da Kahve Dünyası için 25TL’lik indirim çeki 9TL. Beyoğlu Coşkun Kundura’da 300TL alışverişlerde geçerli 150 TL’lik alışveriş çeki 9TL. Üste de Avantajix’ten para iadesi.

– Evoria’da Günün Parfümü “Davidoff Cool Water” 175TL yerine 84TL; 75TL üzeri alışverişlere hediye var; üste de Avantajix %9 para iadesi veriyor.

– Markapon’da Bodrum fırsatları 49TL’den başlayan fiyatlarla… Bir taşla iki kuş vurmayı sevenler için Avantajix’ten %4 para iadesi.

– Bu arada şu yukarıda bahsettiğimiz Dijiturk’ün şifresini nasıl kırarız olayı var ya; uğraşıp ta beceremeyenler veya “ben girmem öyle alengirli işlere” diyenler için Tivibu Ev şu sıralar cazip. Hem üste Avantajix para iadesi veriyor. İsteyen tıklasın baksın.

Keyifli Alışverişler…

(Not: Yukarıdaki yazı Avantajix kullanıcılarına Avantajix tarafından 04.07.2012 tarihinde gönderilmiş olan e-posta mesajının bir kopyasıdır. Siz bu mesajı okuduğunuzda kampanyalar güncelliğini yitirmiş olabilir. Ayrıca yukarıda sadece başlıklar halinde vermekte olduğumuz avantajların tüm detaylarını ve nasıl kazanacağınız veya kazanamayacağınız konusundaki tüm ipuçları ile, her firma özelindeki tüm şartları www.avantajix.com adresinde bulunabilir. Öte yandan Avantajix dışındaki firmaların kendi kampanyaları Avantajix’in kontrolünde değildir ve bunların şartları, sürekliliği ve birbirleriyle birleştirilebilirliği firmaların kendisine aittir. Bir kampanya başka kampanya ile birleşmeyebilir, kampanyalar stoklara sınırlı olabilir, kampanya sahibi kampanyasını istediği zaman değiştirebilir, yukarıda belirtilen indirim önerileri sadece fikirlerden ibarettir ve çalışıp çalışmadıkları tarafımızdan denenmemiştir. Avantajix sadece kendisine ödenen komisyonların size “para iadesi” adı altında ödenmesinden sorumludur. Herkese avantajlı alışverişler dileklerimizle.)

Önceki İçerikJapon Muz Heykelleri
Sonraki İçerikBir Taşla İki Kuş Vuruyoruz