Ana Sayfa Alışveriş Windows Phone Deneyimi

Windows Phone Deneyimi

119

Akıllı telefon piyasasında rekabet bitmek bilmiyor; büyük telefon üreticileri peş peşe yeni modeller çıkararak daha fazla tüketiciye ulaşmayı amaçlıyor, kafamızı allak bullak karıştırmak pahasına ve sürekli bir devinim içerisinde pazar paylarını arttırmayı hedefliyorlar.

Akıllı telefon pazarında her ne kadar Android ve IOS işletim sistemi öne çıksa da Windows tabanlı akıllı telefonları da unutmamak gerekiyor. Nokia bu konuda son zamanlarda büyük adımlar attı. Lumia serisi ile göz dolduran Nokia, Lumia serisinin son üyesi Lumia 925’i de satışa sundu. Yani akıllı telefon tercihini farklı markalardan yana kullanmak isteyenler Nokia Lumia 925 ile ilgili araştırmalarını sıklaştıracak.

Akıllı telefon dünyasına katılan her yeni üye teknoloji tutkunlarının ilgisini çekiyor. Biz de bu nedenle yazımızda Nokia Lumia 925’in özellikleri hakkında kısaca bilgi vermek istedik.

Nokia Lumia 925’in Özellikleri:

– Nokia’nın şimdilerde amiral gemisi Lumia 925’in 16GB ve 32GB olmak üzere iki versiyonu bulunuyor.

– Yaklaşık 12 GB’lık bir alan kullanıcılar için ayrılmış durumda.

– Lumia 925’te çift çekirdekli 1,5 GHz Qualcomm S4 Plus işlemcisini ve 1 GB RAM kullanıyor.

– Lumia 920 modelinde olan kablosuz şarj özelliği, Lumia 925’te bulunmuyor.

– Micro SD girişi olmadığı için hafıza genişletilemiyor.

– Lumia 925’in AMOLED teknolojine sahip HD çözünürlüklü (1280x768p) bir ekranı var.

– Lumia 925 sadece 139 gram ağırlığında ve 8,5 mm inceliğine sahip.

– Lumia 925’te 2000 mAh kapasiteli bir pil kullanılmış.

– Flaşlı çekimler için Lumia 925’nin çift LED flaşa sahip 8 MP’lik bir kamerası var.

– Lumia 925’te HDMI çıkışı bulunmuyor.

– Lumia 925, Nokia Smart Cam uygulamasıyla, arka arkaya 10 kare çekmenizi ve bu kareleri daha sonra en iyi çekim, hareketli çekim, yüzleri değiştir, hareketleri nesneleri kaldır uygulamalarıyla düzenlemenizi sağlıyor.

– Ayrıca Hipstamatic uygulaması ile kullanıcıların Facebook, Twitter, Foursquare ve Instagram gibi sosyal medya platformlarında yüksek kalitedeki fotoğraflarını paylaşmalarına olanak tanıyor.

– Nokia Lumia 925 diğer Lumia cihazlarında olduğu gibi Mix Radio uygulaması ile kullanıcılarının 12 milyon şarkıya ücretsiz ulaşmasını sağlıyor.

– Lumia 925, HERE Drive+ ile HERE Maps gibi navigasyon servislerini de barındırıyor.

Satın aldığı akıllı telefonunda gelişmiş kamera fonksiyonları arayan kullanıcıların ilgisini çekebilecek bir model olan Nokia Lumia 925, yenilenmiş tasarımıyla da beğeni toplayacak gibi görünüyor.

PEKİ NEREDEN ALALIM?

Nokia Lumia 925’i uygun fiyat avantajı ile satın almak istiyorsanız Avantajix’ten tıklayıp Darty’e gidin ve alışveriş yapın. Hem harcadığınız paradan iade alın, hem Avantajix’in zaman zaman vermekte olduğu Darty kupon kodu, hediye çeki, indirim kuponu, alışveriş şifresi, indirim kodu gibi size en ucuz cep telefonu alışverişini sağlayacak indirimlerden yararlanın; hem de Nokia’nın bu yepyeni modelinin tadını çıkarın.

Keyif dolu alo’lar, bol kuponlu ve indirimli kampanyalar dileriz.

Önceki İçerikAklınızdan Geçenleri Okuyabiliyoruz
Sonraki İçerikHer Evin İhtiyacı: Tansiyon Aleti