Ana Sayfa İndirimler Deli Eder İnsanı Bu Fikirler

Deli Eder İnsanı Bu Fikirler

240

Akıl hastanesinde gece yangın çıkmış, kargaşada deliler kaçmış, ertesi sabah başhekim telefonla karakola soruyor:
– Nasıl yakalayabildiniz mi kaçan 12 deliyi?
– Ne… 12 mi? Biz 198 deli yakaladık…

(Aydın Boysan.)

Deli eder insanı bu dünya,
Bu gece, bu yıldızlar, bu koku,
Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç.

(Orhan Veli)

Yukarıdaki iki paragrafı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kendisine “Hanımlara Ofsaytı Anlatma Kılavuzu” konulu makaleyi sipariş ettiğimiz arkadaşımız göndermiş. Dediğine göre makaleyi güzelce yazdıktan sonra kız arkadaşına okumuş ve aldığı tepkilerden sonra gittiği doktor kendisine bir hafta istirahat vermiş.

Bu durumda makale işi yattığına göre elde ne var ona bakıyoruz, ve aşağıdaki fikirlerin insana maazallah her an bir delilik yaptırabilir olduğunu farkediyoruz :)

Kaçıranı Delirtebilecek Fikirler:


Bu arada şu fikirler de ilginizi çekebilir:

Altıncı Cadde‘de “YBMART” indirim kodu “Yarısı Bizden” etiketli tüm kampanyalarda %50 anında indirim veriyor. Son kullanma tarihi 10 Mart. Üste Avantajix para iadesi olan %4’ün son kulanma tarihi yok.

Misspera‘da 20TL ve üzeri alışverişlerinize anında %10 indirim veren kupon kodları şunlar: Parfüm’de: MSPR2P11, Makyaj’da: MSPR2M11, Bakım’da: MSPR2B11. Üste Avantajix’ten %6 daha var.

Ebebek‘te kampanyalar bölümünde şöyle yazıyor: Mama sandalyesi ve yürüteç birlikte alın, %15 hediye çeki kazanın. Üste de Avantajix var.

– Watsons’dan 10TL alışveriş yapınca size 10TL değerinde bir Markafoni kuponu veriyor. Bu kuponu Markafoni’de kullanınca Watsons mu bedavaya geliyor yoksa Markafoni mi ucuzluyor bilemiyoruz ama Markafoni’den her alışverişinize Avantajix %2,5 para iadesi veriyor.

:)

Sevgiyle Kalın.

..

(Not: Yukarıdaki yazı Avantajix kullanıcılarına bugün gönderilmiş olan e-posta mesajımızın bir kopyasıdır. Siz bu mesajı okuduğunuzda kampanyalar güncelliğini yitirmiş olabilir. Ayrıca yukarıda sadece başlıklar halinde vermekte olduğumuz avantajların tüm detaylarını ve nasıl kazanacağınız veya kazanamayacağınız konusundaki tüm ipuçları ile, her firma özelindeki tüm şartları www.avantajix.com  adresinde bulunabilir. Öte yandan Avantajix dışındaki firmaların kendi kampanyaları Avantajix’in kontrolünde değildir ve bunların şartları, sürekliliği ve birbirleriyle birleştirilebilirliği firmaların kendisine aittir. Bir kampanya başka kampanya ile birleşmeyebilir, kampanyalar stoklara sınırlı olabilir, kampanya sahibi kampanyasını istediği zaman değiştirebilir, yukarıda belirtilen indirim önerileri sadece fikirlerden ibarettir ve çalışıp çalışmadıkları tarafımızdan denenmemiştir. Avantajix sadece kendisine ödenen komisyonların size “para iadesi” adı altında ödenmesinden sorumludur. – Herkese bol avantajlı alışverişler dileklerimizle.)

Önceki İçerikYeniçarşım’dan Hediye Fikirleri
Sonraki İçerikİlaç Gibi Fikirler