Ana Sayfa İnternet Dünyaya Facebook Renkleriyle Bakmak

Dünyaya Facebook Renkleriyle Bakmak

121

Ünlü fransız markası Yves Saint Laurent, nam-ı diğer “YSL”, Facebook fanlarının dünyaya Face Mavisi ile bakmasını sağlayacak bir far tasarladığını açıkladı.

Aşk ile lüksün birlikteliğinden ve Facebook mavisi ile YSL şıklığının harmanlanmasından doğan bu ürünün sosyal medyada bir dönüm noktası olduğunu belirten YSL, “Devoted to Facebook Fans” adlı ürünlerini sadece Facebookseverler için ve limitli sayıda ürettiklerini açıkladı.

Facebook mavisi ile gri, siyah ve beyaz renklerden oluşan far paleti, YSL’nin dediğine göre, nemlendirilerek kullanıldığında renk pigmentleri önce toz halinden satenimsi bir krem kıvamına geçiyor ve sonra da ışımaya başlıyor. (Haberin kaynağı için burayı tıklayabilirsiniz.)

“Oho-o, o da birşey mi her önüne gelen zaten bir Facebook ürünü çıkarıyor” derseniz siz de haklısınız.

Mesela şu Facebook yastıklarını geçenlerde Ulus Pazarı’nda gördük. “Facebook’suz yatmam abi” deyip mışıl mışıl rüyasında arkadaşlarını görmek isteyenler için yapılmış. Tasarımcısı düşünmüş bulmuş hayata geçirmiş ve satışa sunmuş. Bize de “Helal olsun” demekten başka birşey düşmez.

Peki Adidas’ın Facebook için sınırlı sayıda ürettiği ayakkabıları duymuş muydunuz:

Duymadıysanız işte bunlar. Adidas Facebook Superstar Shoes Limited Edition. Sloganı da yaratıcı: “Facebook’ta gezip dolaşmak isteyenler için.”

… İnternet çılgınlığı desek, değil, hayatın ta kendisi…

Önceki İçerikOnline Alışverişe Panzehir: Kupon Kodları
Sonraki İçerikAvantajix Olimpiyatlarda