Ana Sayfa Yaşam Gözün Görmediğini Beyinle Bakıp Görmek

Gözün Görmediğini Beyinle Bakıp Görmek

94

Sevgili Dostlar,

Chema Madoz görsel şiirler yazan bir fotoğraf sanatçısı. Çektiği sürrealist resimler direkt olarak beynimize hitap ediyor. Ödüllü İspanyol fotoğraf sanatçısı ülkesinde görünmeyeni gösteren adam olarak tanınıyor.

Örnek isterseniz; Kibrit, Armut, Çekmece, Kitap, İplik, Kapak, Kapan, Velespit, Çanta, Başarı, sözcüklere dökülemeyen açıları, fikirleri ve anları yakalayıp izleyenleri düşündürüyor.

Yani nasıl ki alışverişte “para iadesi” görünmeyen bir indirim çeşidi ise, Chema Madoz’un sürrealizmi de gözün görmediği gerçekleri aklın görmesini sağlıyor.

Alışveriş Yapana Para Veren Fikirler

Bugün Başka Ne Kazanabiliriz?

1) Huawei’den Pura 70 Akllı Telefona Siz Sahip Olun:
Huawei, internet sitesine üye olan kullanıcılarına muhteşem hediyeler kazandırıyor. Çekilişe katılmak için bilgilerinizi eksiksiz doldurmak yeterli. Ödüller: 1 adet Huawei Pura Telefon, 1 adet Huawei Nova 12s Telefon, 2 adet Huawei FreeBuds Pro 3, 2 adet Huawei FreeClip. Son katılım: 19.09.2024.

2) 500 Liralık Hediye Çeki Kazanmak İster misiniz?
Ebebek, 5 kişiye 500TL değerinde hediye çeki kazandıracak. Bu çekilişe katılmak için; @ebebek Instagram kanalını takip edin, gönderiyi beğenin ve çekiliş görselinin altına belirtilen emojileri yazın. Kazananlar 2 Eylül tarihinde duyurulacak. Detay: https://www.instagram.com/p/C_AlaTrMBO9/

3) Bu Çekilişten 2 Adet 4’lü Kadeh Seti Kazanabiliriz:
Madame Coco, 2 adet 4’lü kadeh seti hediye edecek. Çekilişe katılmak için; istenen sayfaları takip edin, son 3 görseli beğenin ve #madamecoco hashtagi ile birlikte yorumda 1 arkadaş etiketleyin. Sonuç 4 Eylül’de açıklanacak. Detay: https://www.instagram.com/p/C_NTGtfov_B/

4) Plaj Elbisesi Kazanmak İsteyenlerin Yapması Gerekenler:
Suwen, bir kişiye Shiny plaj elbisesi hediye edecek. Çekilişe katılmak isterseniz; @suwen_lingerie hesabını takip edin ve yoruma 3 arkadaşınızı etiketleyin. Kazanan talihli 30 Ağustos’ta duyurulacak. Daha fazla detay isteyenler şuraya bakabilir: https://www.instagram.com/p/C_AxQIPK_lJ/

Sağlıkla, barışla ve sevgiyle kalın.

………

(Not: Yukarıdaki yazı Avantajix kullanıcılarına 29.08.2024 tarihinde gönderilmiş olan e-bültenin bir kopyasıdır. Siz bu yazıyı okuduğunuzda kampanyalar güncelliğini yitirmiş olabilir. En güncel detaylara şuan www.avantajix.com adresinden ulaşılabilir. Keyifli okumalar dileriz.)
Önceki İçerikBir Gece Ansızın Gelebilirim
Sonraki İçerikDünyanın Tartışmasız En Eksantrik Müziği