Ana Sayfa Yaşam Günün Sihirli Değnekleri

Günün Sihirli Değnekleri

99

Sevgili Dostlar,

Bugün günlerden 15 Ağustos, Münir Özkul’un doğum günü. İsmi sihirli değnek gibi olan bu büyük sanatçının en önemli özelliği, kendisini düşünür düşünmez aniden onun bir filmini izleme isteğimizi uyandırmasıdır.

Siz de bizimle aynı fikirdeyseniz bugün şöyle yapabilirsiniz;

a) 39 milyon kez seyredilmiş “Neşeli Günler“i ŞURADAN izleyebilirsiniz. (Türk sinemasının iki büyük emektarı Münir Özkul ve Adile Naşit’in turşucu rolünde oynadığı film, geçimsiz bir çiftin bir hiç yüzünden ayrılmasını ve gelişen olayları komik bir dille anlatır. Arzu Film, 1978)

b) 27 milyon kez seyredilmiş “Bizim Aile“yi ŞURADAN izleyebilirsiniz. (Münir Özkul ile Adile Naşit evlenir fakat Münir Özkul’un 4, Adile Naşit’in 3 çocuğu vardır ve bu çocuklar birbiriyle mütemadiyen kavga halindedir. Arzu Film, 1976)

c) 16 milyon kez seyredilmiş “Gülen Gözler“i ŞURADAN izleyebilirsiniz. (Münir Özkul ve Adile Naşit erkek çocuk olur beklentisiyle erkek ismi verdikleri 5 yetişkin kızları ile İstanbul’da yaşar. Büyük kız Ayşen Gruda’ya aşık olan Şener Şen ise sürekli reddedilmekte ve uçağı ile evin üstünden geçtikçe ortalık karışmaktadır. Arzu Film, 1977)

d) 15 milyon kez seyredilmiş “Mavi Boncuk“u ŞURADAN izleyebilirsiniz. (6 kafadar, bir gazinoya eğlenmeye gider ama ceplerindeki para gelen hesaba yetmeyince yemek zehir olur. Bunun üzerine gazinodan intikam almak için assolist Emel Sayın’ı kaçırmaya karar verirler. Arzu Film, 1975)

“e) Hiçbiri” diyenler ise, bir başka “sihirli değnek” olan Avantajix’in bugüne özel seçtiği zekice fikirleri izleyip alışverişe hemen başlayabilirler.

Alışveriş Yapana Para Veren Fikirler

Bugün Başka Ne Kazanabiliriz?

1) Arkadaşınızla Birlikte Plaj Giyim Ürünlerinden Kazanın:
Suwen, hem size hem arkadaşınıza plaj giyim ürünlerinden hediye ediyor. Çekilişe katılmak isterseniz Suwen’i takip edin ve en yakın 2 arkadaşınızı yorumda etiketleyin. Sonuç 21 Ağustos’ta açıklanacak. Detaylar: https://www.instagram.com/p/C-pRtPLKhNd/

2) Bu Çekilişten Çift Kişilik Pike Takımı Kazanabiliriz:
Madame Coco, çift kişilik pike takımı hediye edecek. Çekilişe katılmak için; istenen sayfaları takip edin, Whatsapp kanalına katılın ve son 3 görseli beğenerek yorumda 1 arkadaş etiketleyin. Kazanan 21.08.2024 tarihinde duyurulacak. Detay: https://www.instagram.com/p/C-piCvbIjXl/

3) 3 Kişi Yağ Bakım Ürünlerinden Kazanacak:
Eve Shop, 3 kişiye Calypso Dry Oil yağ bakım ürünlerinden hediye edecek. Çekilişe katılmak için @eveshoptr hesabını takip edin, çekiliş postunu beğenin ve yoruma 2 arkadaş etiketleyin. Kazananlar 16 Ağustos tarihinde açıklanacak. Detaylar için: https://www.instagram.com/p/C-psOr5oQMo/

4) Maske Seti Kazanacak 10 Kişiden Biri Siz Olun:
Flavus, 10 kişiye Mjcare Best Masks maske seti kazandıracak. İlgilenirseniz; @flavuscom ve @mjcare_tr  hesaplarını takip edin, yorumda istenen emoji ile birlikte 1 arkadaş etiketleyin. Kazananlar 16.08.2024 tarihinde açıklanacak. Detaylar için: https://www.instagram.com/p/C-IkkKETgP_/

Sağlıkla, barışla ve sevgiyle kalın.

………

(Not: Yukarıdaki yazı Avantajix kullanıcılarına 15.08.2024 tarihinde gönderilmiş olan e-bültenin bir kopyasıdır. Siz bu yazıyı okuduğunuzda kampanyalar güncelliğini yitirmiş olabilir. En güncel detaylara şuan www.avantajix.com adresinden ulaşılabilir. Keyifli okumalar dileriz.)
Önceki İçerikMasaya Bisikletin Sesini Koymak
Sonraki İçerikBir Gece Ansızın Gelebilirim