Ana Sayfa İndirimler Kalp Atışlarınızı Hızlandıracak Fikirler

Kalp Atışlarınızı Hızlandıracak Fikirler

111

Yaz geldi, kapıya dayandı, aldı mı bizi “mayomuzu giyince göbeğimiz sarkar mı” korkusu. Oturduk internetten en kreatif kilo verme yöntemlerini araştırdık. 50 tane kadar makaleyi kafamızdan dumanlar çıkana kadar okuduk. O kadar bilgilendik ki bari bunların bir özetini yazalım dedik ve ortaya şu çıktı: http://blog.avantajix.com/yaz-arifesinde-kreatif-kilo-verme-yontemleri

50 makalenin hemfikir olduğu noktalardan biri, alışveriş yapmanın kalp atışlarını ve metabolizmayı, dolayısıyla da kilo vermeyi hızlandırdığı. Onun için aşağıdaki fikirlere bir de bu gözle bakın isterseniz ;)

Kalp Atışlarınızı Hızlandıracak Fikirler:

Aşağıdaki fikirler de ilginizi çekebilir:

– Netvarium’dan Kappa T-Shirt’ünüzü almadıysanız acele edin. Bedava.

– Çocukfoni’den 3 farklı kupon kodu var: (-1-) Minimum 5 TL ve üzeri siparişlerde Kargo Bedava Kupon Kodu: ADXFRSP (-2-) Tüm alışverişlerde %10 indirim sağlayan Kupon Kodu: ADXPE2R (-3-) 100TL ve üzeri alışverişlerde 20TL indirim sağlayan Kupon Kodu: ADX20XD. Kuponlar kişi başı tek kullanımlık ve 31 Mart’a kadar geçerli. Üste Avantajix %5 veriyor.

– AliExpress kullananlar için sadece 26 Mart Alışveriş Festivali’nde geçerli olacak 100$ alışverişe 5$ indirim kuponu: AEAF201332605. Üste Avantajix para iadesi var.

– Çiçek.com sitesi için %25 değerinde indirim kodu ML29U 25 Mart’a kadar geçerli. Üste de Avantajix 6TL veriyor.

– Paraf hayret verici bir çıkış içinde: Hepsiburada alışverişlerine %20 Parafpara veriliyor. Son gün 24 Mart. Avantajix para iadesi içinse son gün yok.

– Banvitburada.com her 100TL alışverişe 20TL Banvitpara veriyor. İstanbul’dan verilen siparişler için Avantajix üste %3,25 daha veriyor.

– Zizigo “Z” harfi olduğu için en sona kalmış: Türkiye’nin bu ayakkabı devinde yapacağınız alışverişlerde %70’e varan indirimlere ilave %10 ekstra indirim kuponları: ZZ10MK veya AYKB10. Ürünlerin çoğunda geçerliler. 31 Mart son gün. Üste Avantajix %8 daha veriyor.

Sevgiyle kalın.

..

(Not: Yukarıdaki yazı Avantajix kullanıcılarına bugün gönderilmiş olan e-posta mesajımızın bir kopyasıdır. Siz bu mesajı okuduğunuzda kampanyalar güncelliğini yitirmiş olabilir. Ayrıca yukarıda sadece başlıklar halinde vermekte olduğumuz avantajların tüm detaylarını ve nasıl kazanacağınız veya kazanamayacağınız konusundaki tüm ipuçları ile, her firma özelindeki tüm şartları www.avantajix.com  adresinde bulunabilir. Öte yandan Avantajix dışındaki firmaların kendi kampanyaları Avantajix’in kontrolünde değildir ve bunların şartları, sürekliliği ve birbirleriyle birleştirilebilirliği firmaların kendisine aittir. Bir kampanya başka kampanya ile birleşmeyebilir, kampanyalar stoklara sınırlı olabilir, kampanya sahibi kampanyasını istediği zaman değiştirebilir, yukarıda belirtilen indirim önerileri sadece fikirlerden ibarettir ve çalışıp çalışmadıkları tarafımızdan denenmemiştir. Avantajix sadece kendisine ödenen komisyonların size “para iadesi” adı altında ödenmesinden sorumludur. – Herkese bol avantajlı alışverişler dileklerimizle.)

Önceki İçerikYaz Arifesinde Kreatif Kilo Verme Yöntemleri
Sonraki İçerikBedava Televizyon İsteyen 1 Lira Hazırlasın