Ana Sayfa Fırsatlar Ortalığı Ayağa Kaldıracak Fikirler

Ortalığı Ayağa Kaldıracak Fikirler

137

İndirimli Avantajlı Kampanyalı Fırsatlar

Bildiğiniz gibi Sağlık Bakanlığı’nın “Obeziteyle Mücadele Kampanyası” uyarınca dün tüm alışveriş merkezlerdeki yürüyen merdivenler 15 dakika süreyle durdurularak sporun yararı konusuna dikkat çekilmeye çalışıldı.

Yine bildiğiniz gibi internetin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Avantajix’te yürüyen merdiven bulunmamaktadır.

Bundan dolayı biz de sizi bu mesajı okurken oturmak yerine AYAĞA KALKMAYA, hatta kalkmışken biraz da spor yapmaya davet ediyoruz.

Şimdi:
1 – Bilgisayar başında otururken ne tip sporlar yapılabilir konusundaki dünkü blog yazımızı okumak isteyenler şurayı tıklayabilir: Bilgisayar Başında Spor Yapmak.
2 – Tek başına ayağa kalkmak yerine ORTALIĞI AYAĞA KALDIRMAK isteyenler bu mesajı sevdiklerine gönderebilir.
3 – Alışveriş iştahını ayağa kaldırmak isteyenler ise aşağıda biraraya getirdiğimiz “haftanın fikirleri”ni okuyarak devam edebilir…

Haftanın Fikirleri:

Bu arada şu fikirler de ilginizi çekebilir:

Promoskop’ta 2 gün önce kampanya değişikliği oldu: Eskiden ilk alışverişinize para iadesi vardı. Şimdi ise şöyle: Ekim ayından itibaren Avantajix’ten veya Avantajix’siz Promoskop’a üye olan herkese eğer Avantajix’ten tıklayarak gider ve alışveriş yaparlarsa %4 para iadesi var. (Mesela bugün dil eğitimi %95, Kapadokya tatili %53, alerji testi %93 indirimli. +%4 Avantajix’ten.)
Esepet’te “En İyi Fiyat Garantisi” ile orijinal Armani saatler %53 indirimde. Aynı gün ve bedava kargo. Avantajix’ten de üste %3 para iadesi var.
Yonja’dan Gold Üyelik satın alanlara Avantajix para iadesi ödüyor.
Mezun’dan Green Card başvurusu yapanları da unutmadık: 10TL’nizi Avantajix’ten iade alabilirsiniz.
724Tıkla bugün 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü olduğunu hatırlatırken kedi köpek mamalarını öyle güzel anlatmış ki bizim bile ağzımızın suyu aktı. Diyet kuzu etli ve patateslilerde %27 indirim var. Üste de Avantajix para iadesi var.
Altıncı Cadde’de akıllı alışverişi seven TTNET’lilere özel 100TL alışverişe 40TL indirim kuponu varmış. Para iadesi ile birleşir mi bilmiyoruz ama siz yine de Avantajix’ten tıklayın, %5 para iadesi de biz veriyor olabiliriz.
– Resmi Avantajix Kuponu arayanlara ise mesela şu var: Darty’den %40’a varan indirimlerde kullanabileceğiniz %5 anında ekstra indirim kuponumuz DARTYINDIRIM5X10 +Ayrıca Avantajix’ten tıklayanlara %3 de para iadesi.
– Buyrun bir Resmi Avantajix Kuponu daha: Zizigo’daki %80’e varan indirimlerde kullanabileceğiniz %10 anında ekstra indirim kuponumuz ZIZIGOKIS + Üste de Avantajix’ten tıklayanlara %8 para iadesi var.

Keyif ve Sağlık Dolu Haftalar..

(Not: Yukarıdaki yazı Avantajix kullanıcılarına Avantajix tarafından bugün gönderilmiş olan e-posta mesajının bir kopyasıdır. Siz bu mesajı okuduğunuzda kampanyalar güncelliğini yitirmiş olabilir. Ayrıca yukarıda sadece başlıklar halinde vermekte olduğumuz avantajların tüm detaylarını ve nasıl kazanacağınız veya kazanamayacağınız konusundaki tüm ipuçları ile, her firma özelindeki tüm şartları www.avantajix.com adresinde bulunabilir. Öte yandan Avantajix dışındaki firmaların kendi kampanyaları Avantajix’in kontrolünde değildir ve bunların şartları, sürekliliği ve birbirleriyle birleştirilebilirliği firmaların kendisine aittir. Bir kampanya başka kampanya ile birleşmeyebilir, kampanyalar stoklara sınırlı olabilir, kampanya sahibi kampanyasını istediği zaman değiştirebilir, yukarıda belirtilen indirim önerileri sadece fikirlerden ibarettir ve çalışıp çalışmadıkları tarafımızdan denenmemiştir. Avantajix sadece kendisine ödenen komisyonların size “para iadesi” adı altında ödenmesinden sorumludur. Herkese bol avantajlı alışverişler dileklerimizle.)

Önceki İçerikBilgisayar Başında Spor Yapmak
Sonraki İçerikMurphy Kanunları: 1 – Avantajix: 1