Ana Sayfa İnternet Skype 9 Yaşında

Skype 9 Yaşında

166

Kurulduğu 2003 yılından beri internetten sesli ve görüntülü iletişimi bedava yaparak hayatımızı değiştirmeyi hedefleyen Skype 9. yaşgününü kutlarken önemli açıklamalar yaptı.

250 milyon kullanıcıya sahip olan Skype, sesli, yazılı ve görüntülü iletişim kanallarındaki anlık kullanıcı sayısının da 45 milyona ulaştığını açıkladı. Bu müthiş rakamları şirketin kuruluşundan bugüne kadarki 9 yıllık öyküsünün anlatıldığı bir infografik ile süsleyen Skype’nin öyküsü aşağıda:

Yurtdışını internetten bedava telefonla aramak: Skype ile mümkün. Görüntülü aramak: O da mümkün. Gerçekten de bedava mı? Evet.

Skype’yi kullanmak için arada bir Avantajix’e de bir göz atmanızda yarar var. Çünkü Skype ile her ne kadar bilgisayardan bilgisayarı aramak bedava ise de, bilgisayardan telefonları aramak paralı bir servis. Ama Avantajix’in Skype sayfalarında dönem dönem bu hizmeti kullandıktan sonra para iadesi almanızı sağlayacak kampanyalar olabiliyor. Zaten ucuz olan bir servis Avantajix sayesinde daha da ucuza geliyor. (Tabii ki isteyenler bilgisayarından sadece diğer bilgisayarları arayarak Skype’yi bedavaya getiriyor.)

“Ucuz” ile “Bedava” arasındaki seçimi yapması da size kalıyor.

Bilginize.

Önceki İçerikBu Yazıdaki Herşey Bedava
Sonraki İçerikAspirini Sulandırıp Kafanıza Sürmenin Faydaları