Ana Sayfa Yaşam Geleceğin Müziğini Bugünden Dinleme Makinesi

Geleceğin Müziğini Bugünden Dinleme Makinesi

168

Sevgili Dostlar,

Bu hafta Radiooooo sitesinden bahsettiler, biz de bakalım acaba neymiş dedik. Kurcalaması enteresan ücretsiz bir müzik çalar. Haritadan Türkiye’yi seçtik, dönem olarak da 1940’ı seçince “Sen Bu Yaylaları Yaylayamazsın” parçası çalmaya başladı. Hani “Anan var midur, baban var midur” diye bildiğimiz türkü.

Peki bu “Yaylamak” da nedir diye sözlüğü açtık, “Yaylada dolaşmak” anlamında kullanılıyor. Yani “Yayla” kelimesine “mak” eklenerek fiil yaratılabiliyor.

E o zaman aynı şekilde “Avantajix’te dolaşmak” için “Avantajixmek” fiili de üretilebilir mi diye düşünürken, aaa bir de baktık ki Radiooooo’dan 2070 yılı da seçilebiliyor ve gelecekte dinlenecek müzikler bugünden dinlenebiliyor.

Gaspar Claus “Recycled Future” (Geri Dönüşen Gelecek) adlı parçasında çellosuyla dinleyenleri 2359 yılına götürüyor. Magi Hikri “Eternal Habits” (Uçsuz Bucaksız Alışkanlıklar) parçasıyla korku ve alışkanlıklarımızdan kaçmanın vakti olduğunu fısıldıyor. Dombrance “Ossaturia” şarkısıyla kafamızı ütülüyor. Tim Paris ise “Yapay Zeka için Requiem” parçasında sentetik seslerle piyanoyu harmanlıyor. Bize gelecek sanki çok enteresan müzikler getirecek gibi geliyor.

Bu arada “gelecek” demişken, “gelecek” kelimesi “Avantajix’ten tıklayınca para gelecek” cümlesinde fiil olarak kullanılıyor.

Bugün Alışveriş Yaptıkça Para Gelecek:

Bugün Başka Ne Kazanabiliriz?

1) Aramızdan 10 Kişi Adidas Spor Ayakkabı Kazanacak:
Ayakkabı Dünyası, 10 kişiye Adidas spor ayakkabı hediye ediyor. Çekilişe katılmak için @ayakkabidunyasi hesabını takip edin, videoyu beğenip kaydedin ve #adidaslakoş hashtagiyle ile 5 arkadaş etiketleyin. Sonuçlar 16 Eylül’de açıklanacak. Detaylar için: https://www.instagram.com/p/Cwp0JeHIhLe/

2) Baby Plus Emekleme Dizliği Kazanmak İster misiniz?
Ebebek, 5 kişiye bebeğiniz emeklemeyi ve yürümeyi öğrenirken onu morluklardan ve çiziklerden koruyan “Baby Plus Emekleme Dizliği” ürününü kazandıracak. Çekilişe katılmak için; @ebebek hesabını takip edin, içerik görselini beğenin ve yorumda 3 arkadaş etiketleyin. Sonuç 15 Eylül’de açıklanacak. Detaylar için: https://www.instagram.com/p/CwpelwXtEd_/

3) Bikini Takımı Kazanmak İsteyenlerin Yapması Gerekenler:
Suwen, 1 takipçisine sosyal medya üzerinden dilediği bikini takımını hediye edecek. Kazanmak için; @suwen_lingerie hesabını takip edin ve yoruma 3 arkadaş etiketleyin. Kazanan şanslı katılımcı 12.09.2023 tarihinde açıklanacak. Daha fazla detay isterseniz: https://www.instagram.com/p/Cww_8SlqSrj/

4) Bu Çekilişten Dekoratif Hasır Sepet Kazanalım:
Madame Coco, dekoratif bir adet hasır sepet hediye edecek. Çekilişe katılmak için; @madamecocotr sayfasını takip edin, görseli beğenin, yoruma #madamecoco yazarak bir arkadaş ekleyin. Kazanan 11 Eylül tarihinde açıklanacak. Detay için: https://www.instagram.com/p/Cw1yyWxNJTZ/

Sağlıkla, barışla ve sevgiyle Kalın.

………

(Not: Yukarıdaki yazı Avantajix kullanıcılarına 07.09.2023 tarihinde gönderilmiş olan e-bültenin bir kopyasıdır. Siz bu yazıyı okuduğunuzda kampanyalar güncelliğini yitirmiş olabilir. En güncel detaylara şuan www.avantajix.com adresinden ulaşılabilir. Keyifli okumalar dileriz.)
Önceki İçerikTıklama Sanatçısı Tıkır Tıkır Para Yapıyor
Sonraki İçerikUçağın İcadından Önce Paraşütü İcat Eden Adam