Ana Sayfa Alışveriş İşinize yarayacak bir ürün illa ki vardır

İşinize yarayacak bir ürün illa ki vardır

118

Son yıllarda ilginç ve hayatımızı kolaylaştıran ürünlere karşı ayrı bir ilgi duymaya başladık. Bu ürünlerin çoğu gündelik yaşamda fayda sağlayacak türden.

Bu yazımızda sizler için yararlı olabilecek eğlenceli, ilginç ürünlere değinmek istiyoruz. Mesela sokaklarda başıboş gezen köpeklerden korkuyor musunuz?

KÖPEK KOVUCU

Artık köpek fobiniz kalmayacak… Çünkü bunun da bir çözümü bulunmuş.  Köpek Kovucu, adı verilen bir ürün ile yalnızca köpeklerin duyabileceği 150 desibel gücünde bir ses çıkarıyor ve böylece onları sizden uzak tutuyor.

Ergonomik tasarımı sayesinde yer kaplamıyor. Kemerinize takarak her yere götürebiliyorsunuz. 9 Volta sahip 1 adet pille çalışıyor ve pili takar takmaz kullanıma hazır hale geliyor.

Yüksek teknolojiye sahip bu ürünümüz, insanlar tarafından kesinlikle duyulmayan, fakat hayvanların duyup algılayabileceği ve onları etrafınızdan uzaklaştıracak güçteki zararsız bir ses dalgasına sahip.

GÖMLEK CEBİ HORTUMU

Bahçenizi suladığınız hortumu düzenli bir şekilde toplamak bazılarınız için çok sıkıcı bir durum olabilir.  Bunu keyifli bir hale getirmek için basınçlı avuç içi portatif hortum üretilmiş. Tam 11 metre, ancak avuca sığacak büyüklüğüyle torpido gözünde, evde çekmecede saklayabilirsiniz. Tazyik sağlayan püskürtme başlığıyla araç yıkama için verdiğiniz paralar da cebinizde kalabilir. Ne dersiniz?

VAKUMLU KULAK TEMİZLEME CİHAZI

Gelelim bir diğer ürüne. Kulak temizliği günlük hayatımızın vazgeçilmezlerinden biri olduğunu hepimiz biliyoruz. İşitme ve denge işlemlerinin kesintisiz bir kalitede sürdürülebilmesi için kulaklarımıza iyi bakmamız gerekiyor. Geleneksel yöntemlerden biri olan kulak çubukları temizlediğiniz yeri göremediğiniz için bazen yararlı olmak yerine zararlı bile olabiliyor.

Kir ve pisliği daha ileri iteklemek yerine bir kerede kolayca temizlemek için Vakumlu Kulak Temizleme Cihazı çıkmış. Vakumlama mekanizmasıyla kulağınızdaki tüm kirleri ve pislikleri bir kaç saniye içinde çeker ve temizliyor. Ürünü kullanmak için 2 adet kalem pili yuvasına takmanız ve on-off düğmesine basmanız yeterli. Uzun süren kulak temizleme işlemleriniz kısalabilir ve eğlenceli bir hale dönüşebilir.

İNTERNETTEN İLGİNÇ ÜRÜNLER BULMAK

İnternetten ilginç ve faydalı olabilecek ürünler ve çok daha fazlası için Avantajix’ten tıklayarak İndirdik.com sitesini ziyaret edebilir ve ihtiyacınız olan ürünleri çok uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Alışverişinizden sonra harcadığınız paradan iadenizi Avantajix’ten almayı unutmayın.

İlgi çekici, faydalı, eğlenceli ve avantajlı ürünleri incelemeye başlamadan önce tıklanacak adres: www.avantajix.com

Önceki İçerikOkul alışveriş telaşı başlıyor
Sonraki İçerikSeramiğin Tadı Bambaşka