Ana Sayfa Alışveriş Bu Sene Noel Baba Yok, İş Başa Düştü

Bu Sene Noel Baba Yok, İş Başa Düştü

126

İndirimli Avantajlı Kampanyalı FırsatlarSevgili Dostlar,

Göktürk-2 uydusunu uzaya gönderdiğimizi dün televizyonda heyecanla anlatan spiker doğru söylüyordu: “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.”

Mesela bu sene Noel Baba büyük ihtimalle gelemeyecek. Nedeni o geyiklerin çektiği hava aracı Göktürk-2’den dolayı Türk hava sahasına görünmeden giremeyecek ve F16’larımız Noel Baba sizin eve ulaşamadan onu inişe zorlayacak.

Yani yılbaşı geldi, işi Noel Baba’ya havale edelim, yan gelip yatalım diye düşünüyorsanız bu sene diğerlerinden değişik. Artık Göktürk-2 var ve yılbaşı alışverişini artık hepimiz kendimiz yapmak zorundayız.

Peki ama bu çok ani oldu, ne alabiliriz, nasıl yapabiliriz diye sormaya başladıysanız durun telaş etmeyin, biz size aşağıda bazı fikirler derledik.

Yılbaşıyla Noel Babasız Başa Çıkma Fikirleri:

Bu arada aşağıdaki fikirler de ilginizi çekebilir:

Enmoda.com’da yılbaşına özel kampanyalar başladı. Ayrıca 100TL ve üzeri alışverişlerde 20TL indirim alabileceğiniz kupon kodu: EDGT20. Üste %7,5 Avantajix veriyor.

Yenimiyeni sitesinde 75TL ve üzeri alışverişte 10TL indirim için kupon kodu wknq10yy, 150TL ve üzeri alışverişte 25TL indirim için kupon kodu kLu8hm25. Üste %5 Avantajix para iadesi var.

Gruppal’da Amasra Safranbolu Abant 2 gece 3 gün yılbaşı turu 380TL yerine 180TL. Bu %53 indirimin üstüne Avantajix’ten %5,5 daha var.

Yakala.co’da çikolata ve kahve dolu özel Kahve Dünyası Yılbaşı Paketi 59,90TL yerine 39,90TL. Üste Avantajix para iadesi var.

ING Bank’a yılın son kredisi için başvurun Üste Avantajix size 25TL para ödesin.

Bank Pozitif kredi başvurularınıza da 50TL para ödüyoruz. Kredi masraflarınız benzersiz şekilde ucuzluyor.

Darty’de tüm fotoğraf makinaları ve kameralarda %30 Worldpuan hediye. Kupon kodu:DARTYINDIRIM5XA12 ile %5 anında indirim var. Üste de Avantajix var.

Keyifli Alışverişler.

(Not: Yukarıdaki yazı Avantajix kullanıcılarına bugün gönderilmiş olan e-posta mesajımızın bir kopyasıdır. Siz bu mesajı okuduğunuzda kampanyalar güncelliğini yitirmiş olabilir. Ayrıca yukarıda sadece başlıklar halinde vermekte olduğumuz avantajların tüm detaylarını ve nasıl kazanacağınız veya kazanamayacağınız konusundaki tüm ipuçları ile, her firma özelindeki tüm şartları www.avantajix.com adresinde bulunabilir. Öte yandan Avantajix dışındaki firmaların kendi kampanyaları Avantajix’in kontrolünde değildir ve bunların şartları, sürekliliği ve birbirleriyle birleştirilebilirliği firmaların kendisine aittir. Bir kampanya başka kampanya ile birleşmeyebilir, kampanyalar stoklara sınırlı olabilir, kampanya sahibi kampanyasını istediği zaman değiştirebilir, yukarıda belirtilen indirim önerileri sadece fikirlerden ibarettir ve çalışıp çalışmadıkları tarafımızdan denenmemiştir. Avantajix sadece kendisine ödenen komisyonların size “para iadesi” adı altında ödenmesinden sorumludur. – Herkese bol avantajlı alışverişler dileklerimizle.)

Önceki İçerikOnları Hiç Böyle Görmediniz
Sonraki İçerik2012 Eticaret Rakamları