Ana Sayfa Alışveriş En Cevval Markalar Aynı Adreste

En Cevval Markalar Aynı Adreste

150

Online alışveriş denildiği zaman birçok internet kullanıcısının zihninde fiziki mağazalara göre daha ucuz ve indirimli ürünlerin satıldığı siteler canlanıyor. Alışveriş sitelerindeki avantajlı fiyatlarının tüketicileri online alışverişe alıştırdığı tartışılmaz bir gerçek. İnternette her ne kadar indirimli ürünler satılsa da alışveriş kavramının bir de lüks tüketim boyutu var. Normal tüketici kitlesinden tamamen farklı bir kullanıcı profiline hitap eden ve en cevval markalardan oluşan lüks tüketim pazarı internet ortamında da adından söz ettirmeye başladı.

Biz bu markalara “cevval” markalar dedik, siz ister pahalı, ister dünyaca ünlü, ister şaşalı, ister yıldız, ister süperstar, ister A sınıfı markalar diyebilirsiniz. Peki üst düzey gelir grubundaki tüketiciler, şık ve gösterişli fiziki mağazalar yerine online alışveriş yapmayı neden tercih etsin ki?

İNTERNETTE LÜKS TÜKETİM

Bunun cevabı aslında internetle çok örtüşüyor. En büyük tercih sebebi, zamandan tasarruf etmek. Günümüzde “zaman” da artık bir “lüks” olmaya başladı. Çünkü çok hızlı geçiyor ve kolayca tüketilebiliyor. Tüketiciler, doğal olarak internetin sağladığı hızı, pratikliği ve kolaylığı her alanda kullanmak istiyor.

Bu hızdan faydalanmak isteyen ve hedef kitlesine daha kolay yoldan ulaşmayı düşünen lüks tüketim markaları da internet dünyasındaki yerini almaya başladı. Türkiye’de sayıları artmaya başlayan online lüks tüketim ürünü mağazaları; saatten, mücevhere, otomobilden makyaj malzemelerine, giyimden aksesuara kadar onlarca markayı ve çeşidi elit müşterileriyle buluşturuyor.

Burberry, Gucci, Prada, Fendi, Miu Miu, Dolce&Gabanna, Bottega Veneta, Lacoste ve Marc Jacobs gibi dünyanın lüks ve görsel zenginlikle özdeşleşmiş markalarının koleksiyonlarının yer aldığı Bellomarco Türkiye’de online lüks tüketim ürünleri mağazasına verilebilecek ilk örnek.

Bu online “lüks alışveriş sitesi” sadece ürün çeşitliliği ve fiyatlarla beklentileri sınırlamıyor, takipçilerin bir lüks e-ticaret sitesi ile ilgili tüm beklentilerini karşılamayı amaçlıyor. Stoktan satış ilkesi ile hareket eden Bellomarco, aynı gün kargo avantajıyla, alışveriş heyecanını hep sıcak tutuyor. Bellomarco teslimat süreleri, garanti seçenekleri ve iade koşulları ile güvenilir, tatmin edici ve memnuniyet yaratan bir e-ticaret sitesi olarak lüksü seven ve ayrıcalığının farkında kullanıcılara hizmet ediyor.

BELLOMARCO

İstanbul merkezli olarak hizmet veren ve lüks alışverişin başkenti olmayı hedefleyen site, Dünya’nın en prestijli modaevlerinin en son moda ürünlerini tek çatı altında kullanıcılarına sunarken; sadece özel ürünleri benzersiz fiyatlara bulacağınız bir site değil, sunduğu favori trend ve kombin önerileri ile stil seçimlerinizde de vazgeçilmez bir rehber olmayı hedefliyor.

Bellomarco’daki seçkin ürünleri arada bir boş vaktinizde İstinye Park’ı, Kanyon’u, Akmerkez’i gezer gibi gezin; alışveriş şart değil vitrinlere bakın, ilham alın, göz banyosu yapın. Eğer alışveriş yapmak istiyorsanız da mutlaka  Avantajix’ten tıklayarak Bellomarco sitesine gidin ve dilediğiniz kadar alışveriş yapın. Çünkü harcadığınız paranın bir bölümünü Avantajix size iade edecek, alışverişiniz benzersiz bir şekilde ucuza gelecek.

www.avantajix.com sitesi vasıtasıyla keyifli alışverişler dileriz.

 

Önceki İçerikO Çantayı Almanın Tam Zamanı
Sonraki İçerikİndirim Heykeltıraşlığı Yapmak